LMK TOP10 pirmajā vietā Z-Scars (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laika posmā no 9. līdz 16. novembrim LMK TOP10 augstāko pozīciju iekaro Z-Scars videoklips dziesmai "Way Back Home".

Videoklipa idejas un scenārija autors ir grupas vokālists Andris Kivčs. Režisori Igors Linga un Andris Kivičs. "Pirmkārt, liels prieks Latvijā būt pirmajā vietā topā, ja pats neesi ne reizes par sevi nobalsojis," saka Z-Scars vokālists un grupas līderis Andris Kivičs.

„Otrkārt, tas nav noslēpums, ka videoklipi Latvijā joprojām top gliemeža ātrumā. Es saprotu, ka kādreiz nebija naudas, lai varētu atļauties tehniku, taču šajos laikos kameras ir pieejamas par pieņemamiem cipariem,” stāsta Andris. „Tāpēc man bija interesanti uztaisīt klipu un paskatīties, vai ar statisku kameru, galdu, krēslu, pāris efektiem un grupu kā personāžiem var uztaisīt klipu, kurš notur skatītāju uzmanību no sākuma līdz beigām. Manuprāt, mums izdevās,” secina Kivičs.

„Šobrīd ir izdomāts scenārijs nākamajam klipam, kuru filmēsim vienā kadrā, neizmantojot montāžu. Cerams, ka sanāks interesants. Galvenais ir nestāvēt uz vietas un nečīkstēt, ka nav naudas un iespēju,” atzīst Andris Kivičs.

Lielu daļu Latvijas videoklipu var noskatīties www.lmk.lv.

Balsot par savu iecienītāko videoklipu var, skatoties Latvijas Mūzikas kanālu un sūtot maksas īsziņas, kā arī reizi dienā bez maksas LMK mājas lapā www.lmk.lv.

Nedēļas balsojums sākas no nulles katras nedēļas naktī no ceturtdienas uz piektdienu.

Iknedēļas raidījumus LMK TOP10 kopā ar Annu Lieckalniņu var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī interneta tiešraidē www.lmk.lv darba dienās plkst. 10:00 un 22:00, brīvdienās 10:00.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu