Sestajā "Cīņas klubā" triumfē Double Faced Eels (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2007. gada populārāko dziesmu aptaujas "Latvijas Muzikālā līga" sestajā televīzijas šovā "Cīņas klubs" 14. novembra vakarā LNT, LMK un Radio SWH tiešraidēs skatītāju balsojumā pirmo vietu ieguva Double Faced Eels ar dziesmu "Salda dzīve ievārījumā".

Sīvā cīņā Double Faced Eels (DFE) pārspēja Goran Gora, kas šovā piedalījās ar dziesmu „Swim, Robert, swim.”

„Principā, cerība beigās izauga liela un uzvarēja. Cepuri nost Lielvārdes zivju orķerstrim. Investīcijas attaisnoja mērķi un tagad nāksies pārdot televizoru. Ar kino zāli neizvilktu,” smejās DFE vokālists Marka.

DFE basģitārists Čikijs un ģitārists Reinis piebilst, „Paldies par Arta Volfa un Toma Grēviņa solījumu, ka līdz Ziemassvētkiem radio SWH bieži spēlēs mūsu dziesmu „Prāts un sirds”, ja šajā „Cīņas kluba” finālā iekļūs Goran Gora. Solījums būs jāpilda!”

„Paldies karsējmeitenēm, jo bez seksuālas gaisotnes nekas nenotiek un protams, paldies pilnīgi un absolūti visiem!” pateicās dziesmas „Salda dzīve ievārījumā” dziedātājs, kā arī DFE bundzinieks Pauls Ķesteris.

Double Faced Eels par uzvaru balvā saņēma plazmas televizoru no „Latvijas Muzikālās Līgas” atbalstītāja Pioneer, bet dziesmu aptaujas ģenerālsponsors „OKarte” pirmās un otrās vietas ieguvējiem dāvāja iespēju izcīnīt revanša maču boulinga spēlē.

Kā ierasts, Double Faced Eels tika arī pie „Cīņas kluba” uzvarētāja jostas, kas garantē dziesmas „Salda dzīve ievārījumā” dalību „Latvijas Muzikālās Līgas” superfināla šovā nākamā gada sākumā. Superfinālā par 2007.gada populārākās dziesmas titulu un ievērojamu naudas balvu sacentīsies visu „Cīņas kluba” šovu uzvarētāji.

Iepriekšējos šovos iespēju piedalīties finālā izcīnija Igo ar „R.A.P.”, „SuperHuman”, „Dzelzs vilks”, Ainars Virga un Dons.

Sestajā „Cīņas kluba” šovā piedalījās arī Jānis Stībelis un Melo-M, taču skatītāju balsojuma rezultātā netika finālā.

Televīzijas šovs „Cīņas klubs” LNT tiešraidē notiek katru trešdienas vakaru plkst. 21:50. Šovu vada Anna Lieckalniņa un Rūdolfs Reihs, bet tiesnešu lomās darbojas Radio SWH mūzikas speciālisti Artis Volfs un Toms Grēviņš.

Ģenerālsponsora "OKartes" atbalstīta, "Latvijas Muzikālā līga" ir Latvijas populārāko rokdziesmu un popdziesmu aptauja, kuras uzdevums ir noteikt 2007. gada populārāko dziesmu Latvijā.

"Latvijas Muzikālās līgas" dalībnieku dziesmu video versijas un video klipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv/lml/.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu