Platforma.lv piedāvā: Z.Liepiņa muzikālā drāma "Adata" (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Platforma.lv sadarbībā ar aģentūru "Mūza" un Latvijas Nacionālo teātri laidusi klajā 2006./2007.gada sezonas vispieprasītākās teātra izrādes ierakstu DVD formātā un piedāvā to noskatīties arī internetā.

Zigmara Liepiņa muzikālā drāma, Andras Manfeldes librets ir stāsts par to, ka katram cilvēkam ir dota unikāla, bezgala vērtīga un trausla dāvana – dzīvība!

“Adata” ir stāsts par jaunu meiteni, kura dažādu apstākļu sakritības dēļ nokļūst “dzīves purvā” un stieg tajā arvien dziļāk, līdz pat galam… Stāsts par mūsu līdzcilvēkiem, kādi aizvien biežāk ir sastopami mūsu sabiedrībā katrā pilsētā, katrā rajonā, katrā ielā. Stāsts par narkomāniju, alkoholismu, personības degradāciju un mazspēju kaut ko mainīt, tomēr dzīvība ir tā dievišķā vērtība, kuru ir vērts sargāt.

Lomās: Ieva Kerēvica, Dons, Juris Hiršs, Dita Lūriņa, Karīna Tatarinova, Zigurds Neimanis, Rūdolfs Plēpis un citi Nacionālā teātra aktieri, izrādes režisors Ramūnas Kaubrys, TV ierakstu veikusi Latvijas Televīzijas filmēšanas grupa, video ieraksta digitālā korekcija un DVD programmēšana - “Pilot Heads Production”. Skaņu ieraksta pēcapstrādi veicis Georgs Freimanis, savukārt Dolby Surround 5.1 pēcapstrādi - Gints Pelcbergs.

Izrāde saņēmusi vairākas balvas – Teātra balvu par Gada labāko mūziku 2006./2007.gadā, par Kristas lomu Ieva Kerēvica un Zane Dombrovska nominētas kā Gada spilgtākā debija 2006./2007.gadā teātra balvai “Spēlmaņu nakts”. Zigmars Liepiņš un Andra Manfelde saņēmuši Autortiesību bezgalības balvu par dziesmu “Ja Tu mani esi”. Dona izpildītās dziesmas “Ja tu man esi” videoklips Aijas Strazdiņa režijā iekļauts DVD kā papildu pielikums.

Muzikālā drāma “Adata” ir tikai viens no ierakstiem, ko iespējams skatīties jaunajā audio vizuālajā izklaides platformā internetā – www.Platforma.lv, kas tapusi mūzikas kompānijai Platforma.lv apvienojoties ar Latvijas Mūzikas kanālu. Interneta vietnē pilnā garumā ir noklausāmi latviešu mūzikas albumi un skatāmas koncertu tiešraides, videoklipi, mūzikas raidījumi un intervijas ar mūziķiem. Augstas izšķirtspējas (HD) kvalitātē ir redzami pašmāju koncertu ieraksti. Vietnes apmeklētājiem ir iespējams veidot savus virtuālos dziesmu sarakstus jeb izlases un dalīties ar tiem.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu