Studentu klubā akustiskas "100 Baltas dvēseles"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 15. decembrī, plkst. 20 LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23, akustisko koncertu sniegs pašmāju grupa "100 Baltas dvēseles", informē Studentu klubā.

Doma par grupu "100 Baltas dvēseles" pieder Mārtiņam Jansonam, kurš tās realizāciju sāka kopā ar Jaunā Rīgas teātra kolēģi Ivaru Krastu. "100 Baltām dvēselēm" koncertēt palīdz arī viesmūziķi - Gundars Grasbergs (kontrabass), Jēkabs Nīmanis (klarnete, saksofons, balss), Jānis Burmestars (sitamie instrumenti), Alise Joste (balss) un citi, arī šis koncerts nebūs izņēmums.

"100 Baltas dvēseles" spēlē postroku, kurā var saklausīt nedaudz no "Radiohead" un "Sigur Ros", un, protams, viņu pašu daiļradi. Dziesmu teksti ir gan pašu rakstīti, gan zināmu klasiķu dzeja.

2009. gadā "100 Baltas dvēseles" izlaida savu debijas albumu "Jūtīgs un Atdalīts", kas tika izdots ierobežotā 500 eksemplāru tirāžā, bet šajā vasarā publiskoja dziesmas "Horse in the lake" video.

Ieeja klubā no plkst. 19, koncerta sākums plkst. 20

Ieejas maksa 2,00 Ls, koncerts bez vecuma ierobežojuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu