Klajā nāk Liepiņa muzikālās drāmas "Adata" DVD (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

"Platforma.lv" sadarbībā ar aģentūru "Mūza" un Latvijas Nacionālo teātri nedēļas nogalē izdos 2006./2007.gada sezonas vispieprasītākās teātra izrādes televīzijas ierakstu DVD formātā, informēja "Platforma.lv" sabiedrisko attiecību vadītājs Jānis Penka.

Liepiņa muzikālā drāma un Manfeldes librets ir stāsts par to, ka katram cilvēkam ir dota unikāla, bezgala vērtīga un trausla dāvana - dzīvība.

Muzikālā drāma "Adata" ir stāsts par jaunu meiteni, kura dažādu apstākļu sakritības dēļ nokļūst dzīves purvā un stieg tajā arvien dziļāk, līdz pat galam. Tas ir stāsts par mūsu cilvēkiem, kādi aizvien biežāk ir sastopami sabiedrībā katrā pilsētā, rajonā un katrā ielā. Tas ir stāsts par narkomāniju, alkoholismu, personības degradāciju un mazspēju kaut ko mainīt, tomēr dzīvība ir tā dievišķā vērtība, kuru ir vērts sargāt.

Iestudējumā spēlē Ieva Kerēvica, Dons, Juris Hiršs, Dita Lūriņa, Karīna Tatarinova, Zigurds Neimanis, Rūdolfs Plēpis un citi Latvijas Nacionālā teātra aktieri.

Izrādes režisors ir Ramūns Kaubris, televīzijas ierakstu veikusi Latvijas Televīzijas filmēšanas grupa, bet video ieraksta digitālo korekciju un DVD programmēšanu veica "Pilot Heads Production".

Muzikālā drāma "Adata" saņēmusi vairākas balvas - Teātra balvu par gada labāko mūziku 2006./2007.gadā, par Kristas lomu Ieva Kerēvica un Zane Dombrovska nominētas kā gada spilgtākā debija 2006./2007.gadā teātra balvai "Spēlmaņu nakts". Liepiņš un Manfelde saņēmuši Autortiesību bezgalības balvu par dziesmu "Ja tu man esi".

Muzikālās drāmas "Adata" DVD atvēršanas svētki notiks svētdien, 6.decembrī, plkst.16 Latvijas Nacionālajā teātrī. To laikā būs iespēja arī dzirdēt fragmentus no muzikālās drāmas "Adata" izrādes aktieru un komponista Liepiņa izpildījumā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu