Ar īpašu ballīti tiek atklāts jauns un iedvesmojošs kāzu portāls

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

28. aprīlī oficiāli tika atklāts jauns kāzu portāls mūsdienīgai līgavai – līgavām.lv. Kāzu portālā būs iespējams uzzināt par jaunākajām tendencēm, lai veiksmīgi un mūsdienīgi sagatavotos gaidāmajām kāzām. Portāls savus lasītājus informēs par pasaules aktualitātēm, būs iespējams apskatīt iedvesmojošas fotogrāfijas par kāzu tēmu, iepazīties ar labākajiem nozares profesionāļiem, kas sniedz kvalitatīvus pakalpojumus šajā jomā.

Ar vērienīgu atklāšanas pasākumu, kurā piedalījās sabiedrībā pazīstami pāri, tika atklāts kāzu portāls mūsdienīgai līgavai.

Atklāšanas pasākuma laikā viesiem bija iespēja apskatīt zīmola «Katya Katya Shehurina» kāzu kleitu modes performanci, kura lika aizrauties ikvienas dāmas elpai.

Performance lika atcerēties savas kāzas, tajās piedzīvotās izjūtas vai arī vēlēties beidzot piedzīvot šo ikvienai sievietei būtisko un gaidīto dienu.

Tāpat ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja dziedātāja Aija Vītoliņa, kura viesos radīja romantisma noskaņu, kuru paspilgtināja ārā valdošais pavasaris.

Vēlāk viesi varēja iepazīties ar projekta «Kāzas dāvanā jeb krāsaini sapņi nomodā» uzvarētājiem, kam nozarē vadošie uzņēmumi organizēs grandiozas kāzas. Tās nebūs parastas kāzas, tās raksturos košas un drosmīgas krāsas, formas, kas atšķirsies no klasiskā, ierastā kāzu veida.

Pasākuma apmeklētājiem bija iespējams nofotografēties pie īpašas ziedu foto sienas, pie kuras daiļā dzimuma būtnes veidoja rindu, jo ikviena vēlējās sevi iemūžināt uz maigo toņu ziedu, romantisma fona.

Vakara gaitā apmeklētāji gan nodevās sarunām, dejām, gan baudīja šampanieti, piemetinot, ka šādi mīlestības svētki ir viens no jaukākajiem gada vakariem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu