Latvijas Mūzikas kanālā "S.P.B.", Gustavo un "Cīņas klubs" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 22. oktobra līdz 4. novembrim LMK skaties BBP koncertu ar S.P.B., savukārt nedēļas mākslinieka lomā šoreiz Gustavo.

Katru trešdienas vakaru gan LMK, gan LNT var skatīties šova „Cīņas klubs” tiešraidi, bet tiem, kuri nokavējuši šo notikumu, ir dota otrā iespēja - atkārtojums.

Mūzikas pasaulē atkal aktīvi ir sācis rosīties hip-hop mākslinieks Gustavo, tāpēc Latvijas Mūzikas kanālā šonedēļ tieši viņš ir raidījuma „Nedēļas mākslinieks” zvaigzne.

Sācies jaunais šovs „Cīņas klubs”, kura tiešraidi varat skatīties gan LNT, gan LMK katru trešdienu plkst. 21:50, bet pārējās dienās ir lieliska iespēja atkārtoti izvērtēt šovu gan kritiķiem, gan faniem, kā arī tiem, kas tiešraidi neredzēja.

Turpinās TELE2 BBP festivāla koncerti; šonedēļ – jaunā un daudzsološā grupa S.P.B. jeb Smaragda pilsētas burvji.

Raidījumu LMK TOP 10 var redzēt katru dienu, ik reizi balsotāju ieviestās korekcijas dziesmu vietu sadalījumā ļauj iegūt pārsteiguma burvību, kuru jums pasniegs lieliskā Anna Lieckalniņa.

Raidījums "Nedēļas mākslinieks" kanālā skatāms darbdienās 2:00, 16:00 un 21:40, savukārt brīvdienās - 3:00, 12:00, 19:00 un 22:00.

BBP koncerts ēterā skatāms darbdienās 11:00 un 23:00, savukārt brīvdienās - 14:00.

Šova „Cīņas klubs” tiešraide Latvijas Mūzikas kanālā un Latvijas Neatkarīgajā televīzijā skatāma trešdienās 21:50.

Pilnu Latvijas Mūzikas kanāla nedēļas programmu var redzēt žurnālā „Rīgas Viļņi”, nedēļas izdevumā „TV atpūta”, kā arī LMK mājas lapā www.lmk.lv

Atgādinām, ka Latvijas Mūzikas kanāla tiešraides 24 stundas diennaktī ir iespējams skatīties „Baltkom” analogās un digitālās TV tīklos, www.lmk.lv, kā arī portāla www.tvnet.lv Online TV sadaļā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu