Stībelis otro reizi iekaro LMK TOP10 virsotni (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laika posmā no 5. līdz 12. oktobrim Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) skatītāji atkārtoti par labāko dziesmu un tās video versiju atzina Jāņa Stībeļa "Mums paveiksies".

Režisore Aija Strazdiņa, operators Uvis Burjāns, video versija filmēta kino pilsētā Cinevilla Slampē. To var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī internetā www.lmk.lv.

Šonedēļ LMK TOP10 skatītāji vairāk ir vērtējuši grupas, kuras piedalījās pirmajā Latvijas Muzikālās Līgas TV šovā „Cīņas klubs”. Stībeļa dziesma „Mums paveiksies” sīvā cīņā piekāpās uzvarētājiem R.A.P. un Igo, kuri izpildīja dziesmu „Dzīve bez apstājas”, taču pārliecinoši ieguva pirmo vietu LMK TOP10.

„Pietrūka pavisam neliela skatītāju atbalsta „Cīņas klubā”, taču prieks, ka esam pirmie LMK topā,” saka Jānis Stībelis.

„Dziesma „Mums paveiksies” ir par cerībām, par ticību gaišajam un pozitīvajam, tāpēc arī video versija tika filmēta saulainā dienā un tajā ir redzami daudzi priecīgi un smaidīgi cilvēki. Prieks ir tas, kas mums visiem ir vajadzīgs, un lai jums visiem paveicas!” novēl Jānis.

Gan dziesmas tapšanā, gan video versijā ir dzirdama un redzama Agneses Baronas vadītā bērnu popgrupa „Rondīno”.

LMK TOP10 (5. - 12. oktobris).

VT NP NT Izpildītājs Dziesma KK 1 6 5 Jānis Stībelis Mums paveiksies ▲ 5 2 14 14 S.P.B. Pearl Tears ▲ 12 3 1 3 Elli U Live your life ▼ 2 4 10 17 R.A.P. & Igo Dzīve bez apstājas ▲ 6 5 4 3 A.Ērglis & Cacao Ripoja akmens ▼ 1 6 25 14 Goran Gora Girl in the backseat ▲ 19 7 7 10 Melo-M & Maizie Daddy Cool ▬ 8 13 11 Ainars Virga Ja tu mīli ▲ 5 9 3 5 Dons Ja tu man esi ▼ 6 10 2 3 Heading Mexico ▼ 7 VT-vieta topā, NP-nedēļu pirms, NT-nedēļas topā, KK-kāpums, kritums.

Balsot par savu iecienītāko videoklipu var, skatoties Latvijas Mūzikas kanālu un sūtot maksas īsziņas, kā arī reizi dienā bez maksas LMK mājas lapā www.lmk.lv.

Nedēļas balsojums sākas no nulles katras nedēļas naktī no ceturtdienas uz piektdienu.

Nedēļas raidījumus LMK TOP10 kopā ar Annu Lieckalniņu var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī interneta tiešraidē www.lmk.lv darbdienās plkst. 10:00 un 22:00, brīvdienās 10:00.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu