Studentu klubā Alise Joste un grupa "Momend" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu klubā ar akustisko koncertu uzstāsies mūziķe Alise Joste un grupa "Momend", informēja Studentu kluba pārstāve Elīna Korne.

Jaunā dziesminiece Joste Latvijas mūzikas vidē sevi pieteica pirms apmēram trīs gadiem. Viņa klausītājus un kritiķus pārsteidz ar ēteriski skumjām dziesmām un unikāli maigu balss tembru. Joste uzstājusies kopā gan ar pašmāju mūziķiem Goran Gora, Martin Confused, "100 baltas dvēseles" un citiem, kā arī bijusi īpašā viešņa norvēģu dziesminieces Hannes Hukelbergas koncertā festivālā "Skaņu mežs".

Grupa "Momend" pastāv nedaudz vairāk nekā gadu. Muzikālajā duetā apvienojušies divi jaunieši - Kārlis Strūbergs, kurš dzied un spēlē ģitāru, un Normans Bārbals, kura pārziņā ir sitamie instrumenti. Gada sākumā grupa radiostacijām nogādāja savu debijas singlu "Sand and water", taču vēlāk, pavasarī, publicēja nākošo dziesmu "Stormy weather". Neilgajā pastāvēšanas laikā puiši ar panākumiem piedalījušies dažādos jauno mūziķu konkursos.

Koncerts sāksies plkst. 20, un ieejas maksa pasākumā būs viens lats.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu