Pirmajā "Cīņas klubā" uzvar R.A.P. un Igo (65)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2007. gada populārāko dziesmu aptaujas "Latvijas Muzikālā Līga" pirmajā televīzijas šovā "Cīņas klubs" trešdienas vakarā LNT tiešajā ēterā skatītāju balsojumā triumfēja grupa R.A.P. un IGO ar dziesmu "Dzīve bez apstājas".

Līdz ar to R.A.P. un Igo ieguvuši tiesības piedalīties „Latvijas Muzikālās Līgas” fināla šovā, kas notiks nākamā gada sākumā. „Cīņas kluba” pirmā šova uzvarētāji balvā saņēma ne tikai simbolisko čempiona jostu, bet arī plazmas televizorus no šova atbalstītāja „Pioneer”.

R.A.P. un Igo sīvā cīņā apsteidza savu fināla konkurentu Jāni Stībeli, kas palika otrajā vietā. Vēl šovā piedalījās dziesminieks Goran Gora un grupa S.P.B. jeb "Smaragda Pilsētas Burvji".

„Tā ir sanācis, ka mūsu konkurentiem "Latvijas Muzikālajā Līgā" ir vēl „liekas dzīvības”, jo gan Stībelim, gan Goran Goram, gan S.P.B. ir vēl pa dziesmai. Taisnība uzvarēja, un milzīgs paldies visiem skatītājiem un mūsu atbalstītājiem, kas balsoja par mums,” priecīgs saka R.A.P. līderis Artis Dvarionas. „Latvijas Muzikālās Līgas” televīzijas šovs „Cīņas klubs” LNT ēterā piedzīvos pavisam 10 pārraides, katru nedēļu noskaidrojot vienu finālistu. „Cīņas klubā” piedalās katra mēneša populārākās dziesmas Latvijā, kuras nosaka Radio SWH Top 20.

Televīzijas šovu „Cīņas klubs” vada Rūdolfs Reihs un Anna Lieckalniņa, bet tiesnešu lomās darbojas Radio SWH mūzikas speciālisti Artis Volfs un Toms Grēviņš.

Ģenerālsponsora "OKartes" atbalstīta, "Latvijas Muzikālā Līga" ir Latvijas populārāko rokdziesmu un popdziesmu aptauja, kuras uzdevums ir noteikt 2007. gada populārāko dziesmu Latvijā.

"Latvijas Muzikālās Līgas" dalībnieku dziesmu videoversijas un videoklipus var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā un interneta lapā www.lmk.lv/lml/.

"Latvijas Muzikālās Līgas" uzvarētājs iegūs naudas balvu, TV un audio tehniku no "Pioneer", kā arī citas vērtīgas balvas no ģenerālsponsora "OKarte".

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu