Pēc publiskas uzstāšanās šovs negaidīti jāpamet divām princesēm (74)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No skandalozā LNT šova "Latvijas princese 2" izbalsotas tika uzreiz divas meitenes – Veronika Debeseun Simona Kubasova.

Šajā šova "Latvijas princese 2" sērijā dalībnieces centās pārliecināt auditoriju ar savām uzstāšanās prasmēm, prezentējot savas esejas par tēmu "Ar ko Latvija var lepoties".

Sanita stāstīja par dziesmu svētkiem, Zanda - par latviešu tradīcijām, Ilze - par latvietību, Veronika - par to, ar ko var lepoties latvieši, Simona - par Jāņu svinēšanu, bet Alise par sportu.

Itin visām dalībniecēm tika izteiktas skarbas piezīmes un aizrādījumus.

Pēc uzstāšanās publikas priekšā meitenes piedalījās nelielā foto sesijā un atklāja veidus, ar kādiem cenšas uzturēt savu fizisko formu.

Cīņu par princeses titulu un kroni 7. sērijas noslēgumā nācās pārtraukt Veronikai Debesei un Simonai Kubasovai. Pēc Valda Škutāna domām abas meitenes nespēja sevi kritiski novērtēt un pamanīt savas negatīvās īpašības. Kā arī pašpārliecinātība abām esot zudusi.

Kā, piesakoties šovā, sevi raksturoja 18 gadus vecā studente Veronika Debese, nākotnē iecerējusi kļūt par dermatoloģi. Veronikas aizraušanās ir bērni, sports un ēdiena gatavošana. Nodarbojas ar volejbolu un garo distanču skriešanu. Kā savu īpašu talantu viņa min prasmi uzklausīt un palīdzēt. Lepojas ar to, ka strādāt sākusi jau bērnībā. Neprātīgākais, ko meitene paveikusi ir vienlaicīgi piecu bērnu pieskatīšana.

Savukārt 18 gadus vecā studente un brenda menedžere Simona Kubasova par savām iemīļotākajām nodarbēm atzinusi rakstīšanu, gleznošanu un ēdiena gatavošanu. Viņas mīļākie sporta veidi ir veikbords, snovbords, daivings, joga un sērfošana. Simonas īpašais talants ir iejušanās jebkurā kompānijā, kā arī viņa prot spļaut uguni. Uzskata, ka viņa ir komunikabla, jautra un uzticama. Lepojas ar to, ka dzīvojusi Austrālijā un šo afēru pati noorganizējusi, kad viņa bijusi vien tikai 15 gadus veca. Simona ir lekusi ar izpletni un tas, pēc viņas domām, ir neprātīgākais, kas līdz šim paveikts.

Nākamā sērijā pēc nedēļas "princeses" viesosies bērnu aprūpes centrā, sakops Zaķu salu, dosies uz samariešu grupu dzīvokli.

Komentāri (74)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu