"Cacophonics" ielūdz uz jubileju studentu klubā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Piektdien, 26.novembrī, no plkst. 22 Latvijas vecākā aktīvi pastāvošā poppanka grupa "Cacophonics" aicina visus savus klausītājus LMA Studentu klubā (Rīga, Raiņa bulvāris 23) kopīgi atzīmēt grupas pastāvēšanas astoto gadadienu, informē Ingus Sala, grupas "Cacophonics" pārstāvis.

Piedalās: Cacophonics, AK69, In The Box, Zoltan, Seat Free, Almost un dj MZ.

Ieeja: 2 Ls, ar dresscode "ūsas un kleitas" 1 Ls.

Pašu grupas dalībnieku organizētais nu jau tradicionālais pasākums notiks jau piekto gadu pēc kārtas, un pirmo reizi - LMA Studentu klubā.

Šis gads grupai ir bijis ļoti darbīgs - pērnā gada nogalē publicēts pirmais "Cacophonics videoklips" un 2010. gads aizvadīts, aktīvi uzstājoties dažādos festivālos un klubos, ieskaitot ļoti veiksmīgu turneju Krievijā, kā arī atsevišķus koncertus Lietuvā un Igaunijā. Nospēlēto koncertu skaits kopumā sasniedzis jau divus simtus. Nupat "Cacophonics" ir pabeigusi jaunu minialbumu, kas ir pirmais ieraksts pēc 2008. gada, un to jau decembra sākumā būs iespējams lejupielādēt, kā vienmēr, bez maksas grupas Draugiem.lv profilā (www.draugiem.lv/cacophonics).

Jau vienpadsmitos vakarā uz skatuves kāps apvienība "Almost", kas ir viena no jaunākajām šā žanra Latvijas pārstāvēm un nupat atzīmējusi gada jubileju kopš pirmās uzstāšanās.

Dzimšanas dienas ballītē uzstāsies arī "Cacophonics" vienaudži - grupa AK69, kas pēc gada koncertēšanas pauzes tikko mājās sagaidījusi pasauli apceļojušo grupas ilggadējo bundzinieku. Iepriekšējos gados vairāku radiostaciju hitparādēs atzīmējusies ar tādām dziesmām kā "Draugs", "Meli" un "Pastaiga", grupa jau drīzumā sola jaunus ierakstus.

Savukārt grupa "In The Box", kas šogad laidusi klajā divas jaunas dziesmas, kā arī aizvadījusi daudz koncertu, ieskaitot uzstāšanos lielākajā Latvijas vasaras festivālā "Baltic Beach party", decembrī iesāks savu pirmo pilna garuma albumu, ko plāno publicēt jau nākamgad.

Pasākuma plakāts
Pasākuma plakāts Foto: Publicitātes foto

Grupa "Seat Free" tika izveidota 2004. gadā un šodien ir viena no visaktīvāk koncertējošajām Latvijas poppanka grupām. Līdz šim "Seat Free" ir ierakstījuši divus demo Cd, un trīs singlus. Nesen nokāpuši no Arēnas Rīga skatuves pasākumā "Studentu paradīze", grupa gatavo jaunu materiālu un plāno drīzumā doties studijā.

Savukārt par diskotēku gādās pastāvīgajiem kluba "Depo" apmeklētājiem labi zināmais dj MZ, kas sola dejas kārtīgā pankroka garā no krēslas līdz pat rītausmai.

Lai uzskatāmi atzīmētu sasniegto zināmo briedumu, ne tik daiļā dzimuma pārstāvji tiek aicināti ierasties ūsās, savukārt dāmas - kleitās.

Savas astotās jubilejas priekšvakarā "Cacophonics" piedāvā noklausīties jaunu dziesmu ar nosaukumu "Mister minister" no gaidāmā EP albuma, ko grupa plāno publicēt decembra vidū.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu