Māris Mihelsons viesos pie Elmāra Taņņa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmais sniegs un svētdien iededzināmā pirmā Adventes svecīte liecina par gada gaišāko svētku tuvošanos, un TV3 vēlas skatītājiem jau tagad dāvāt svētku noskaņas. Ziemassvētku gaidīšanas tradīcijas ar visām "Viens pats mājās" filmām sāksies jau rīt, 26.novembrī, bet nedēļu vēlāk, 5.decembrī, vēl kāds prieks - "Garšu laboratorijā" pie Elmāra Taņņa viesosies "Prāta Vētras" dalībnieks Māris Mihelsons ar sieviņu un mazo dēlēnu.

Svētdienas rīts ar Māri Mihelsonu

Elmārs Tannis 5.decembra rītā TV3 raidījumā "Garšu laboratorija" ēst gatavos kopā ar grupas "Prāta Vētra" dalībnieku Māri Mihelsonu. Uz kulinārijas šovu M.Mihelsons ieradīsies kopā ar ģimeni gandrīz pilnā sastāvā, un

viņu atbalstīs ne tikai sieva Santa, bet arī jaunākā atvase - mazais dēliņš Andrejs.

Garšu laboratorijas vadītājs E.Tannis kopā ar savu viesi gatavos taizemiešu ēdienu savdabīgajā vokpannā. Raidījumā būs iespēja ne tikai dzirdēt M.Mihelsona stāstus par to, ko viņš ēd un ko neēd pirms koncertiem, bet arī uzzināt, kurš no "Prāta Vētras" dalībniekiem nelido ar kādas konkrētas aviokompānijas lidmašīnām. Būs arī stāsts par to, kā pats M.Mihelsons ēda Ķīnas populārāko saldējumu un kādas tam bija sekas. Rosīšanās virtuvē solās būt radoša, dažādu stāstu piepildīta un, protams, garšīga!

Seriāls iz dzīves

TV3 ēdienu gatavošanas šovs "Garšu laboratorija", ko vada E.Tannis, ir kā seriāls iz viņa paša dzīves. Tajā ēdieni tiek pasniegti bez izpušķošanas, gatavošana noris normālā virtuvē, ne šova telpās, un ikvienam ir iespēja baudīt ēdiena gatavošanu pie televizora ekrāniem, gluži it kā tas notiktu pie pašiem mājās. Interesantas un reizēm pat trakas idejas ir E.Taņņa odziņas "Garšu laboratorijā"!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu