"2Annas" Latvijas pilsētās piedāvās "2Annu projektu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Rīgas Starptautiskais īsfilmu festivāls "2Annas" ar filmu seansu Liepājas kinoteātrī "Balle" sācis jaunu projektu "2Annu projekts", kas dosies tūrē pa Latvijas lielākajām pilsētām, informē festivāla pārstāve Amanda Boka. "2Annu projekts" ir regulāras īsfilmu programmas, kas tiek demonstrētas ārpus festivāla centrālā pasākuma, izrādot Latvijas, Baltijas un Eiropas režisoru kino. Skates guvušas ievērojamu popularitāti, piesaistīta mediju un sabiedrības uzmanība, tās kopumā apmeklējuši simtiem skatītāju.

Ar jauno "2Annu projekta" tūri Latvijas lielākajās pilsētās organizatori vēlas iepazīstināt Latvijas reģionu iedzīvotājus ar kino, kas krietni atšķiras no komerciālo filmu masu vairuma, piedāvājot jaunāko un izcilāko no kino režisoru veiktā pasaules, Eiropas un Latvijas kino.

Programmas fokuss ir humorpilnas, ironiskas un sirsnīgas komēdijas, kurās spilgti izpaužas autoru pasaules redzējums. Neparasts sekss trijatā, kaislības ap importa ledusskapi 1990.gadā Lietuvā, no narkotikām un sievietēm atkarīgi roboti, romantisks randiņš kapsētā - tās ir tikai dažas no tēmām, kas iekļautas programmā skatāmajās filmās.

Filmu programmas decembrī tiks izrādīta Siguldas kultūras nama kinozālē, Daugavpils kinoteātrī "Renesanse" un Valmieras kinoteātrī "Gaisma".

Rīgas Starptautiskais īsfilmu festivāls "2Annas" ir neatkarīgs kino un audiovizuālās mākslas festivāls, kas jau kopš 1996.gada katra maija pēdējā nedēļā iepazīstina skatītājus ar inovatīviem vizuālās komunikācijas veidiem visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu