"Depo" pēc rekonstrukcijas atklās lielo koncertzāli (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Trešdien, 17.novembrī, ar vērienīgu atklāšanas ballīti klubā "Depo" tiks atklāta kluba koncertzāle, informēja klubā.

Pēdējais koncerts kluba "Depo" lielajā zālē notika vasaras sākumā, bet pēc tā klubs devās vasaras brīvdienās, kuru laikā notika kluba remonta darbi.

Augusta sākumā "Depo" tika atvērts samazinātā apjomā, un koncerti līdz šim notika mazajā zālē, bet nu kluba pārstāvjiem šķiet, ka koncertu dzīve sāk uzlaboties, tādēļ pēc piecu mēnešu pārtraukuma ver vaļā arī lielo zāli.

"Depo" lielās zāles atklāšanas ballītē kā īpašie viesi uzstāsies grupas "Tesa" un "Oranžās brīvdienas", kā arī "Eskimo", kas ir uz grupas "Blueprint" bāzes izveidota apvienība, kurai pievienojušies divi grupas "Tribes of the City" dalībnieki un kura tikai pirms mēneša "Depo" nospēlēja savu debijas koncertu.

Kluba atklāšanas svētki turpināsies arī nākamajā dienā, kad klubā tiks svinēta Latvijas neatkarības diena, kurai par godu programmu ar savām patriotiskajām dziesmām spēlēs "Inokentijs Mārpls".

Ieeja uz šo pasākumu būs ar Latvijas karogu rokās vai drēbēs.

Jau šo piektdien, 12.novembrī, regulārās ballītes "Regejs" laikā cauru nakti tiks veikta iekārtu testēšana.

Turpmāk "Depo" lielajā zālē notiks tikai nozīmīgākie pasākumi, ikdienas koncertiem turpinot nodarbināt mazo zāli. Ballēšanās lielajā zālē notiks arī decembra sākumā, kad notiks ikgadējā "Depo" pludmales ballīte.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu