Studentu kluba džeza vakarā viesosies dziedātāja Inga Bērziņa (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar (9.11.) Studentu kluba džeza vakara īpašā viešņa būs dziedātāja Inga Bērziņa, informēja kluba pārstāve Elīna Korne.

Vakara pirmajā daļā notiks Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas studentu un vakara īpašās viešņas kopkoncerts un saspēle, bet koncerta otrajā daļā būs "jam session", kad uz skatuves tiks aicināts ikviens muzicēt gribētājs.

Šā vakara "Joseph Willow’s Jazz Club" īpašā viešņa Bērziņa ir džeza dziedātāja un vokālā pedagoģe. Bērziņa ar džezu ir bijusi saistīta jau kopš mazotnes, kad sākusi dziedāt ansamblī, kurā spēlējis arī viņas tēvs. Vēlāk izglītību ieguvusi gan Maskavas Gņesinu mūzikas pedagoģijas institūtā, gan to papildinājusi dažādās meistarklasēs Eiropā un ASV. Patlaban Bērziņa savas zināšanas nodod džeza studentiem gan Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, gan Rīgas Doma kora skolā, gan arī Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā.

Pasākums Studentu klubā sāksies ap plkst.20.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu