Ilgi gaidītais Džeksona albums decembrī! (17)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Decembra vidū tiks izdots jauns albums ar nosaukumu "Michael", kurā būs iekļautas vēl nedzirdētas Maikla Džeksona (Michael Jackson) dziesmas, ceturtdien pavēstīja ierakstu kompānijas "Sony Music" pārstāvji.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

"Sony Music" līdz šim atklājuši informāciju par 14.decembrī izdodamā albuma nosaukumu, vāciņa zīmējumu un vienas dziesmas nosaukumu - "Breaking News". Taču atteicās izpaust dziesmu skaitu albumā un atklāt to nosaukumus, kā arī nenorādīja producēšanas darbu apjomu, kas veikti pēc popmūzikas karaļa nāves.

Šī noslēpumainība seko pēc apkaunojošās situācijas pagājušajā gadā, kad izrādījās, ka dziesmu "This Is It", kas tika reklamēta kā pirmais pēc viņa nāves apgrozībā laistais singls, pirms 18 gadiem ar citu nosaukumu pirmo reizi bija ierakstījusi kāda mazpazīstama puertorikāņu dziedātāja. Toreiz dziesmas līdzautors Pols Anka draudēja iesniegt tiesā prasību pret Džeksona īpašuma pārvaldītājiem, tādēļ viņam tika piešķirta puse autortiesību.

Jauna dziesma "Breaking News"

Ierakstu kompānija apgalvo, ka dziesma "Breaking News" ierakstīta Ņūdžersijā 2007.gadā. Sākot ar nākamo pirmdienu, vienu nedēļu dziesmu varēs noklausīties interneta vietnē "www.michaeljackson.com".

Citas dziesmas tikušas ierakstītas studijās Lasvegasā un Losandželosā sadarbībā ar dažādiem mūzikas industrijas pārstāvjiem. Tiek runāts, ka pirms savas nāves Džeksons ir sadarbojies ar tādiem mūsdienu hitu radītājiem kā R&B dziedātāju Eikonu (Akon) un Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) producentu "RedOne".

"Michael"
"Michael" Foto: Publicitātes foto

Atklāts jaunā albuma vāks

Uz albuma vāciņa attēloti divi kaili eņģeļi, kas liek kroni uz Džeksona galvas, un fonā ir redzams mūziķis dažādos karjeras posmos. Zīmējuma autors ir gleznotājs Kadirs Nelsons, kurš ziņu aģentūrai "Reuters" atklāja, ka Džeksons ar viņu sazinājies pirms vairākiem gadiem, lai veidotu projektu, kurā attēlota viņa dzīve un karjera. Toreiz projekta realizācija tika apstādināta, taču pagājušajā gadā to atsāka viens no Džeksona īpašuma pārvaldītājiem Džons Makleins. Lielākā daļa darba tika veikta piecu mēnešu laikā, un tas tika pabeigts pagājušajā mēnesī.

"Maikls cieši uzlūko skatītājus, kamēr viņu kronē eņģeļi. Viņš ir uzlicis roku uz sirds un lūkojas tieši uz skatītāju;

tas simbolizē Džeksona plašo sirdi un ciešo saikni ar viņa cienītājiem un mūziku. Uz viņa pleca sēž Ziemeļamerikas monarhs (tauriņš), vēl viens simbols, kas apzīmē Džeksona kā dziedātāja pārvērtības, kā arī simbolizē karaliskumu. Viņa muzikālā vēsture ir attēlota fonā," pavēstīja Nelsons.

Džeksona īpašuma pārvaldītāji iesākuši vēl vairākus projektus - sadarbībā ar pasaulslaveno kanādiešu cirka trupu "Cirque du Soleil" paredzēts uzvest izrādi, kas būs veltīta popmūzikas karaļa mūzikai un dejai, kā arī Francijas videospēļu kompānija "Ubisoft" šajā mēnesī izdos Maikla Džeksona deju spēli "Michael Jackson: The Experience".

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu