Ozijs Osborns izdod autobiogrāfiju (video) (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rokmūzikas veterāns Ozijs Osborns izdevis savu autobiogrāfiju "I Am Ozzy", kurā viņš atklāj dažādus spilgtus atgadījumus no savas žilbinošās skatuves dzīves.

Grāmatas popularizēšanas kampaņā Ozijs Osborns apmeklēja mūzikas ierakstu "HMV" veikalu Londonā un parakstīja 300 grāmatas eksemplāru.

Biogrāfijā tiek ieskicētas Osborna jaunības dienas Birmingemā, ceļš uz panākumiem kopā ar smagā metāla grupu "Black Sabbath" pagājušā gadsimta 70.gados, solokarjeras sākšana un atgriešanās uz slavas viļņa ar populāro televīzijas realitātes šovu "The Osbournes".

"Kad Bītli bija populāri, gribēju būt bītls," atklāja Osborns. "Tāpēc savu lietu es darīju savā īpašajā veidā. Sākuma gados ar "Black Sabbath" mums bija interesanti. Manā dzīvē tas bija neiedomājams piedzīvojums. Cilvēki man prasa, ja man būtu padoms, ko dot, kāds tas būtu?! Es teiktu - ticiet saviem sapņiem, jo man bija sapnis un tas piepildījās ar uzviju. Nezinu, vai tas bija mans liktenis vai ne, bet līdz šim viss ir bijis ļoti interesanti, un ceru, ka tā arī turpināsies."

Drīzumā Ozijs Osborns dosies grāmatas "I Am Ozzy" popularizēšanas turnejā pa Eiropu.

Rokmūzikas leģenda, kuras albumi visā pasaulē pārdoti 100 miljonos eksemplāru, "Billboard Touring Awards" balvu pasniegšanas ceremonijā 5.novembrī tiks godināts ar "Dzīvā izpildījuma leģendas" balvu, kas tiek pasniegta par ieguldījumu dzīvā izpildījuma mūzikā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu