«Black Sabbath» apvienojas un sola jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Piektdien preses konferencē britu smagā roka tēvi «Black Sabbath» paziņoja, ka nolēmuši atkalapvienoties oriģinālajā četru vīru sastāvā, doties koncertturnejā un pēc 33 gadu pauzes ierakstīt jaunu studijas albumu, vēsta ārvalstu prese.

Solists Ozijs Osborns (Ozzy Osbourne), ģitārists Tonijs Ajomi (Tony Iommi), bundzinieks Bils Vards (Bill Ward) un basģitārists Gīzers Batlers (Geezer Butler) preses konferencē Holivudas slavenajā naktsklubā «Whisky a Go Go» atklāja, ka jau 2012.gada jūnijā «Black Sabbath» uzstāsies «Download» festivālā Anglijā un tad dosies pasaules tūrē.

Grupa, kas izveidojās 1969.gadā, iecerējusi 2012.gadā izdot arī jaunu dziesmu albumu. Plates nosaukums vēl nav zināms, bet kā producents jau piesaistīts skaņu vīrs Riks Rubins (Rick Rubin).

«Tagad vai nekad. Mēs labi satiekam, viss ir tiešām labi,» preses konferencē, kas notika klubā kur tieši pirms 41 gada grupa sniedza vienu no saviem pirmajiem koncertiem, atklāj ģitārists Tonijs Jommi.

Atgādinām, ka grupa šādā sastāvā pēdējo studijas albumu «Never Say Die!» izdeva 1978.gadā.

2006.gadā «Black Sabbath» tika iekļauta ASV Rokenrola slavas zālē Ņujorkā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu