"Dzelzs Vilks" uzstāsies Studentu klubā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 29. oktobrī, ap plkst. 23:30 grupa "Dzelzs vilks" ar koncertu divās daļās uzstāsies LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23, informē klubā.

Strauji tuvojoties tumšākam un drūmākam laikam, "Dzelzs vilks" sagatavojuši īpašu programmu, kurā izpildīs gan ugunīgākos rokhitus, gan dziesmas, ko koncertos sanāk dzirdēt krietni retāk.

"Spēlējoties ar sevi", "Komētas", "Asins peļķe" un "Cilpa zem tilta (Miesnieks)" ir tikai dažas no tām, ko grupa "Dzelzs vilks" sagatavojuši šim vakaram. Nerimstoša enerģija un trakas dejas sagaida klausītājus un fanus šajā grupas "Dzelzs vilks" koncertā divās daļās.

Ieeja klubā no plkst. 22, skatuve ap plkst. 23:30.

Ieejas maksa 3,00 Ls.

Atgādinām, ka 3.decembrī plkst. 19 Arēnā Rīga notiks koncerts "Rokvakars Arēnā Rīga - 90tie", kurā savus lielākos deviņdesmito gadu hitus spēlēs grupas "Lādezers", "Bet Bet", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Satellites LV" un arī "Dzelzs Vilks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu