Kuldīgā "Mielava un pārcēlāju" koncerttūres atklāšana (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien (18.sept.) ar koncertu Kuldīgas Kultūras centrā grupa "Mielavs un pārcēlāji" atklās Latvijas koncerttūri, kas ilgs līdz nākamā gada martam, informēja mūzikas ierakstu izdevniecībā "Upe".

Tūrē pa Latviju "Mielavs un pārcēlāji" dosies ar jauno koncertprogrammu "Nospiedumi", kurā līdzās Ainara Mielava un Ginta Solas klasiskajam repertuāram, sākot ar grupas "Jauns mēness" laiku dziesmām līdz visjaunākajām, tiks atskaņoti arī citu autoru darbi.

Koncertos būs klausāmas tās dziesmas, kas gadu gaitā atstājušas neizdzēšamas atmiņas. Starp to autoriem ir Boriss Grebenščikovs, Mikaels Tariverdijevs, Bulats Okudžava, Zemfira, Žilbērs Beko, Pols Saimons un citi.

"Mielava un pārcēlāju" koncerti notiks divos cēlienos.

Šomēnes "Mielavs un pārcēlāji" viesosies arī Ventspilī, oktobrī - Talsos, Valmierā, Dobelē, Tukumā, Jelgavā, Siguldā, Aizkrauklē un Bauskā, novembrī - Liepājā, Cēsīs, Jēkabpilī, Rēzeknē un Preiļos, decembrī notiks trīs koncerti Rīgā, savukārt februārī koncerti notiks Daugavpilī, Salaspilī un Ogrē, bet martā - Madonā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu