Lilija Alena nosoda Radiohead (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu dziedātāja Lilija Alena izteikusi nosodījumu grupai "Radiohead" par tās attieksmi pret nelegālu mūzikas failu apmaiņu un aicinājusi mūziķus cīnīties ar pirātismu internetā.

"Manuprāt, mūzikas pirātisms atstāj bīstamu iespaidu uz britu mūziku, taču šķiet, ka daži bagāti un veiksmīgi mākslinieki, tādi kā Niks Meisons no Pink Floyd un Eds O''Braiens no Radiohead, tā neuzskata," rakstīja popmūzikas dziedātāja savā blogā sociālajā tīklā "Myspace.com". "Arī Populāro mūziķu apvienība (Featured Artists Coalition - FAC) uzskata, ka failu apmaiņa nav nekas slikts, jo "mums tā dod jaunu fanu paaudzi". Tas ir lieliski, ja tu esi slavens mākslinieks savas karjeras nogalē ar milzum daudz albumiem, ko var pārdot jauniem klausītājiem, taču jauniem mūziķiem nav tādu priekšrocību."

"Principā FAC saka - "ar mums viss ir kārtībā, mēs to pārdzīvojām, tāpēc failu apmaiņa ir normāla", kas ir ļoti netaisnīgi pret jauniem mūziķiem, kas cenšas iekarot savu vietu industrijā," piebilda Alena. "To sakot, es vēršos pie visiem britu māksliniekiem - failu apmaiņa nenāk par labu britu mūzikai. Mums ir jāatrod jauni veidi, kā palīdzēt patērētājiem piekļūt un pirkt mūziku legāli, taču, sakot, ka failu apmaiņa ir normāla, mēs nevienam nepalīdzam, un pilnīgi noteikti nepalīdzam britu mūzikai."

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu