"Prāta vētra" prezentēs jauno izlasi (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst.17 tirdzniecības centrā "Spice" pie Informācijas centra notiks grupas "Prāta vētra" dziesmu albuma "Izlase 2000 - 2010" prezentācija un grupas veikala "Skapis" atklāšana, informēja grupas pārstāve Guna Zučika.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

(papildināts ar jaunāko informāciju par papildkoncertu)

Jaunajā grupas albumā "Izlase 2000 - 2010" būs apkopotas 20 "Prāta vētras" spilgtākās dziesmas, kuru vidū būs arī tādas klausītājiem iemīļotas dziesmas kā "Rudens", "Skoļzkije uļici", "Maybe", "Plaukstas lieluma pavasaris" un citas, kā arī grupas jaunā dziesma "Gara diena".

Kā norāda grupas dalībnieki, "Izlase 2000 - 2010" ir loģisks turpinājums pirms desmit gadiem izdotajai "Izlasei 89 - 99", kurā tika iekļautas tās desmitgades "Prāta vētras" raksturīgākās dziesmas.

Albuma "Izlase 2000 - 2010" dizainā izmantotas holandiešu fotogrāfa un nu jau arī atzīta kinorežisora Antona Korbijna fotogrāfijas.

Jaunajā "Prāta vētras" veikaliņā "Skapis", kas atradīsies tirdzniecības centrā "Spice", plašā klāstā būs pieejama "Prāta vētras" produkcija - albumi, DVD un preces ar grupas simboliku par īpašām cenām.

Lielkoncerts izpārdots, grupa paziņo par vēl vienu

Grupa ziņo, ka pārdotas teju visas biļetes uz "Prāta vētras" koncertu 10.decembrī "Arēnā Rīga", tāpēc pieņemts lēmums jau 11.decembrī turpat rīkot vēl vienu koncertu.

Biļetes uz to varēs iegādāties no pirmdienas, 25.oktobra, pastāstīja grupas menedžmenta pārstāve Guna Zučika.

Biļešu cenas būs tādas pašas kā uz jau teju izpārdoto koncertu - 12 latu par stāvvietas biļeti, bet sēdvietu biļetes maksās no 15 līdz 30 latiem. Tās būs iegādājamas mājaslapā www.ekase.lv , kas izveidota tikai "Prāta vētras" disku, suvenīru un biļešu tirdzniecībai, kā arī lielveikala "Spice" informācijas centrā.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu