Sāk uzņemt filmas "Sekss un lielpilsēta" turpinājumu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otrdien Ņujorkā sākusies pilnmetrāžas filmas "Sex And The City 2" ("Sekss un lielpilsēta 2") uzņemšana, un galvenās lomas aktrise Sāra Džesika Pārkere ir pirmā, kas pamanīta filmēšanas laukumā.

Uzfilmētajā ainā Pārkeres atveidotā filmas varone Kerija Bredšova pamet dzīvokli, ko viņa kopā ar Lielisko nopirka iepriekšējā filmā. 44 gadus vecā aktrise bija ģērbusies baltā apģērbu zīmola "Halston" kleitā, ar "Christian Louboutin" augstpapēžu kurpēm kājās un "Chanel" somiņu rokās. Pārējās trīs aktrises - Sintija Niksone, Kristīna Deivisa un Kima Ketrela - pagaidām nebija redzamas filmēšanas laukumā, tomēr Pārkerei pievienojās Lieliskā lomas atveidotājs Kriss Nots.

Jaunā filma uz kinoekrāniem nonāks 2010.gada 28.maijā.

Pirmā pēc visā pasaulē populārā seriāla motīviem uzņemtā pilnmetrāžas filma "Sex and the City: The Movie" ("Sekss un lielpilsēta"), kas iznāca pagājušā gada vasarā, pirmajā nedēļā pēc parādīšanās uz ASV kinoekrāniem nopelnīja 56,8 miljonus dolāru (32,2 miljonus latu). Savukārt Lielbritānijā pirmajā nedēļā pēc filmas DVD izlaišanas tika pārdoti 920 tūkstoši disku. Kopumā filma visā pasaulē ir nopelnījusi 412,6 miljonus dolāru (218,6 miljonus latu).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu