"Dirty Deal" svin "Rīgas svētkus" - "Netīrās dejas 2009"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Dirty Deal Cafe" patīk Rīga, "Dirty Deal Cafe" patīk svētki, "Dirty Deal Cafe" patīk svinēt "Rīgas svētkus"; turpinot pagājušā gada tradīciju, netīro darījumu kafejnīcā par godu Rīgas svētkiem tiks rīkotas "Netīrās dejas 2009".

Piektdien, 21.augustā, Maskavas ielā 12/k2 viesosies Quazar un Justas Fresh - puiši no mākslinieku apvienības "Mondayjazz" (Jazz for the Working Class), kas rīko labākās ballītes brālīgajā Lietuvas Republikā. Vakara gaitā dejas nodrošinās arī pašmāju : DJ Brain un Cliche, kā arī DJ Putins. Piektdienas netīro deju stilistika - eksperimentālais un avangarda hip hops, IDM, Glitch hops, up tempo utt.

VJ’i - Max Voitech un Gaffa "Mondayjazz " sākās 2007.gadā, kad abi draugi un Lietuvā populāri DJ’i Tadas Quazar un Justas Fresh izlēma veidot kopprojektu. Pateicoties viņu mājas lapai www.mondayjazz.com , projekts pārsteidzoši strauji iemantoja popularitāti. "Mondayjazz" ir klausītāji un fani no 70 pasaules valstīm.

Justas Fresh griež plates jau kopš 1997.gada. Viņš vairakkārt ir ierindojies Lietuvas labāko DJ’u Top3 un ir aktīvi darbojies leģendārajā apvienībā "Boogaloo Lituania Crew". Spēlējot "Boogaloo" ballītēs, viņš iepazinās ar Tadas Quazar, kurš kā DJ’s aktīvi darbojas no 2002.gada. Šobrīd puiši projekta "Mondayjazz" ietvaros ne vien rīko iecienītākās ballītes Lietuvā, bet arī producē mūziku un veido mūzikas izdevniecību, kā arī organizē pasākumu sēriju - "Mondayjazz LIVE", kuras ietvaros tiek rīkoti jauno Lietuvas mākslinieku koncerti.

DJBRAIN & CLICHÉ ir viens no savdabīgākajiem un neapšaubāmi spēcīgākajiem Latvijas elektroniskās mūzikas mākslinieku duetiem, kas savu šā brīža muzikālo repertuāru raksturo kā ghetto electronica. Dziļāk iztirzājot šo segvārdu, klausītājs tiek iepazīstināts un izklaidēts ar visai specifisku un nenoliedzami enerģisku muzikālo ceļojumu tādu žanru ietvaros kā idm, glitch-hop, downtempo, rnb, hip-hop, nu rave u.tml.

Sestdien, 22. augusta novakarē, turpinām "Netīrās dejas" electro / power pop / rave ritmos. "Dirty Deal Cafe" deju grīdu rībinās DJ’i Alise Ģelze un Indriķis. Par vizuālām vīzijām rūpēsies VJ Gaffa.

Kultūras mezgla "Dirty Deal" pirmajā un otrajā stāvā vēl joprojām ir iespēja apskatīt izstādi "Pekšots 2009 Rīga-Maskava". Piektdien un sestdien no 23:30 līdz 24:30 tiks organizēti īpašie "Pekšot" nakts kino seansi. Par godu Rīgas svētkiem izstāde "Pekšot" būs apskatāma arī naktī no piektdienas uz sestdienu, kad ekspozīcija būs atvērta līdz pat 1:00.

Vieta: Maskavas 12/k2

Datumi: 21. un 22. augusts

Laiki: piektdien durvis vaļā no 19:00; dejas sākas ~22:00

Sestdien - durvis vaļā 21:00, dejas sākas ~ 22:00

Ieejas maksa: dejas bez maksas, bet esiet gatavi, bārmeņi pie pirmā dzēriena lūgs jums piemaksāt vienu latu mūziķu honorāriem. Ieeja "Pekšot" nakts ekspozīcijā pret ziedojumiem.

Info:

www.dirtydeal.lv

www.mondayjazz.com

www.myspace.com/mondayjazz

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu