LMA Studentu klubā Martin Confused ar grupu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 1.oktobrī, ap plkst. 23:30 LMA Studentu klubā uzstāsies dziesminieks Martin Confused ar pavadošo grupu, informē Elīna Korne, LMA Studentu kluba pārstāve.

Martin Confused ir viens no spilgtākajiem šā brīža akustiskās skatuves pārstāvjiem Latvijā. Viņa mūziku raksturo indie, country un pop sajaukums, izteikti melodiskas dziesmas un arī nedaudz pozitīvas melanholijas.

Mārtiņš spilgti debitēja 2007. gadā ar savu pirmo singlu "Too Late" jaunās mūzikas raidījumā "Priekšnams" un kopš tā laika atrodas aktīvā mūzikas rotācijā, sniedzot gan akustiskus koncertus vienatnē, gan pieaicinot pavadošos mūziķus. Šīs piektdienas vakara koncerts gaidāms īpašs, jo mūziķis ar grupu to veidos divās daļās. Pirmajā daļā izpildot mierīgāku un klusinātāku mūziku akustiskā skanējumā, taču otro daļu turpinot enerģiski, pilnasinīgi un skaļi.

Ieeja klubā no plkst. 22, koncerta sākums plkst. 23:30

Ieejas maksa 2,00 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu