Toms Jorks: Radiohead vairs neizdos albumus (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu grupas "Radiohead" līderis Toms Jorks (Thom Yorke) paziņojis, ka grupa vairs neizdos nevienu albumu, pretējā gadījumā tas grupu "nogalinātu".

Tā vietā mūziķi plāno pārdot atsevišķas dziesmas, jo, pēc Jorka teiktā, albuma pabeigšanai nepieciešami kolektīvi pūliņi. Kā paskaidroja mūziķis, 2007.gada albums tika pabeigts vienīgi tāpēc, ka grupai bija skaidra vīzija, kas mūziķiem ierakstu studijā neļāva novirzīties no ieceres.

"Neviens no mums nevēlas radošās mokas, ko prasa albuma ierakstīšana," sacīja dziedātājs. "Katrā ziņā ne tagad. Tas nostrādāja ar albumu "In Rainbows", jo mums bija skaidrs, ko mēs gribam. Taču mēs visi esam atzinuši, ka nespējam to izdarīt vēlreiz. Tas mūs nogalinātu."

Tomēr britu mūzikas zvaigzne piebilda, ka grupa neiebilst pret albumu ierakstīšanu principiāli. "Protams, albumam tik un tā piemīt kaut kas lielisks. Vienkārši šobrīd mums vajag no tā mazliet atpūsties. "In Rainbows" bija sevišķi izjusts, un es nespēju iedomāties, kā mēs to varētu izdarīt vēlreiz."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu