Kriss Magerls un "Effi" koncertēs "Dirty Deal Cafe"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 8. augustā, Spīķeru klubā "Dirty deal cafe" uzstāsies divi austriešu mūziķi – Kriss Magerls (Chris Magerl) un sevi par mūzikas minimālistu dēvējošais "Effi".

Kriss Magerls mūziķa gaitas sāka pirms nedaudz vairāk kā 8 gadiem, Austrijas pilsētā Grācā izveidojot politiskā hardcore grupu Sick of silence kas ātri līdz ar vēl joprojām pastāvošajiem Red lights flash kļuva par vienu no ietekmīgākajām alternatīvās mūzikas grupām Austrijā un pirms grupas izjukšanas paspēja viesoties arī leģendārajā festivālā "Tabūns" Kuldīgā.

Pēc Sick of silence izjukšanas radās jauna grupa – "Once tasted life", taču pašreiz Kriss sācis solokarjeru un pēc vairākiem Lielbritānijā nospēlētiem koncertiem ierodas arī Rīgā, līdzi ataicinot citu Austrijas mūziķi – Effi, kas spēlē akustisku, taču ar elektronikas elementiem pilnu eksperimentālu mūziku.

8. augusta koncerta sākums plkst.22.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu