Rodu Stjuartu sūdz tiesā, jo viņš nav samaksājis par uzvalku (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Dizainere Kārena Metjūsa iesniegusi tiesā prasību pret britu rokmūziķi Rodu Stjuartu, apgalvojot, ka dziedātājs viņai vēl ir parādā 5000 sterliņu mārciņu (4130 latu) par kāzu uzvalku, vēsta laikraksts "Daily Telegraph".

Izvirzītajā prasībā teikts, ka Stjuarts viņai ir parādā naudu par uzvalku, ko Metjūsa 2007.gadā izgatavoja viņa kāzām ar Peniju Lankasteri.

"Par apģērbu tā arī netika samaksāta visa summa, un Rods paturēja visus apģērba gabalus, pat neatdodot to, par ko nebija samaksāts,"

interneta vietnei "TMZ.com" atklāja Metjūsas pārstāvis.

Stjuarts apprecējās ar 36 gadus veco modeli Peniju Lankasteri, ar kuru pirms tam satikās jau vairāk nekā septiņus gadus, mazā pilsētiņā pie Itālijas kūrorta Portofīno.

Dziedātāja pārstāvis apgalvo, ka Metjūsas prasība ir nepamatota, jo viņa nebija pagatavojusi kāzu uzvalku vajadzīgajā termiņā.

"Tas netika izgatavots laikā, turklāt labi nepiegulēja un bija pilnīgi nelietojams. Viņam bija jānopērk piemērots uzvalks pēdējā brīdī."

Lietas izskatīšana ir paredzēta novembrī.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu