Studentu klubā "Monologs divatā" (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: platforma.lv

Šovakar (24.09.) plkst.22 Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu klubā ar koncertu savu piekto dzimšanas dienu svinēs grupas "Monologs divatā" dalībnieces, informēja Studentu kluba pārstāve Elīna Korne.

"Monologs divatā" darbību sāka 2005.gadā, kad, vēl mācoties vidusskolā, meitenes nelaida garām izdevību un ķērās pie mūzikas instrumentiem. Šo piecu gadu laikā grupa uzstājusies visdažādākajos pašmāju klubos un festivālos, kā arī viesojusies ārpus Latvijas robežām.

Gatavojoties piektdienas koncertam, bungu un ģitāru skaņām pievienojies arī sintezators, kā arī programmu un šovu "Monologs divatā" sola īpašu. Gaidāms, ka grupas meitenēm uz skatuves pievienosies arī viesmūziķi.

Grupas "Monologs divatā" jubilejas koncertā viesosies arī tādas grupas kā "Backflow", "Bērnības milicija", "Cacophonics" un "The Highway", kā arī spēlēs dīdžejs Uldis Rudaks.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu