Perija pret Gāgu - zināmas MTV EMA nominācijas (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popmūzikas zvaigznes Lēdija Gāga (Lady Gaga) un Ketija Perija (Katy Perry) nominētas piecām MTV Eiropas mūzikas balvām, kas novembra sākumā tiks pasniegtas Madridē.

Abas amerikāņu dziedātājas cīnīsies savā starpā četrās kategorijās - labākais popmūzikas izpildītājs, labākā dziesma, labākā sieviešu izpildītāja un labākais mūzikas video. Lēdija Gāga ir nominēta arī kā labākais koncertu izpildītājs, bet Perija - labākais starptautiskā mēroga izpildītājs.

Nomināciju sarakstā iekļuvis arī amerikāņu reperis Eminems (Eminem), kas figurē četrās kategorijās. Britu roka trio "Muse" cīnīsies par labākā rokmūzikas izpildītāja titulu kopā ar "30 Seconds to Mars", "Linkin Park", "Kings of Leon" un Oziju Osbornu.

Par balvu kategorijā "labākais jaunais mākslinieks" cīnīsies kanādiešu tīņu zvaigzne Džastins Bībers, "Ke$ha", "B.o.B", "Plan B" un Džeisons Derulo.

Kā ierasts, balvu sadalījumu noteiks skatītāju balsojums. Balvu pasniegšanas ceremonija notiks 7.novembrī.

Atgādinām, ka 12.septembrī Losandželosā notikušajā Amerikas MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā galveno balvu ieguva ekscentriskā dīva Lēdija Gāga ar savu mūzikas video "Bad Romance". Kopumā 24 gadus vecā popzvaigzne guva uzvaru astoņās nominācijās, tajā skaitā nominācijās "labākais popmūzikas video" un "labākais sieviešu izpildītājas mūzikas video".

Keitija Perija
Keitija Perija Foto: AFP/LETA


Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu