Apēsts Ozija Osborna suns (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia

Amerikāņu rokmūzikas veterāna Ozija Osborna suni apēdis koijots, vēsta tenku mājas lapa "femalefirst.co.uk".

Nedēļas sākumā Osborna mīlulim - Pomerānijas špicam vārdā Mazulītis - uzbrucis savvaļas dzīvnieks tieši mūziķa Losandželosas savrupmājas teritorijā, kamēr pats rokeris un viņa sieva Šarona pa televizoru skatījušies Maikla Džeksona piemiņas pasākumu, tāpēc suņa rejas viņi nav dzirdējuši.

Grupas "Black Sabbath" dziedātāja meita Kellija atklājusi, ka notikums tēvu satriecis. "Mana tēva suni pa nakti apēdis kāds koijots, un viņš ir galīgi sagrauts," rakstīja Kellija Osborna savā mikroblogā vietnē "Twitter", piebilstot, ka mūziķis suni ļoti mīlējis.

Mūziķa draugi atjokojuši, ka šādā veidā viņš sodīts par savu cietsirdīgo izturēšanos pret dzīvniekiem jaunības dienās. Trakulīgais Osborns izpelnījies nelāgu slavu, savos koncertos nokožot galvu balodim un sikspārnim. "Varbūt koijots bija draugos ar baloža ģimeni," pieļāva kāds viņa draugs. "Holivudā tik daudzi ir savstarpēji saistīti. Jebkurā gadījumā šobrīd rezultāts ir 2:1 Ozija labā!"

Savulaik Ozijs Osborns atzinies, ka viņam kopā ar sievu Šaronu ir 18 suņi, ko viņš savācis no vietējās suņu patversmes.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu