Studentu klubā turpmāk notiks džeza vakari

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šās nākamās nedēļas Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu klubs reiz mēnesī apmeklētājiem piedāvās džeza vakara programmu, informēja Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu kluba pārstāve Elīna Korne.

Pirmais Studentu kluba džeza vakars notiks 14.septembrī, un to atklās saksofonists Gints Pabērzs.

Atklāšanas pasākuma īpašais viesis būs saksofonists Pabērzs, kurš spēlējis gan grupās "Time After Time" un "Sweetwaterz", gan Rīgas saksofonu kvartetā, gan manāms dažādos popmūzikas un džeza mūzikas projektos. Saksofonists saņēmis "Lielo mūzikas balvu", kā arī daudzas citas balvas un atzinības.

Studentu klubā mūziķis uz skatuves kāps kopā ar jaunajiem Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas studentiem - saksofonistu Dāvi Jurku, pianistu Dāvi Bindemani, basistu Tomu Poišu un bundzinieku Rūdolfu Dankfeldu.

Džeza vakara norise iecerēta divās daļās - pirmās daļas kodolu veido Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza klases studentu koncerts un saspēle ar pasākuma īpašo viesi, taču vakara otrajā daļā ļaujot improvizēt un uz skatuves kāpt jebkuram, pasākumu turpinot ar "jam session".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu