"Prāta vētra" iesildīs "The Magic Numbers" (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā vēsta ieraksts pašmāju grupas "Prāta vētra" mikroblogu vietnē "Twitter", grupa 11.oktobrī uzaicināta spēlēt vienā koncertā ar populāro britu grupu "The Magic Numbers".

Britu grupa, prezentējot savu jauno albumu "Runaway", septembrī un oktobrī dosies koncertturnejā pa Lielbritāniju, un koncertturnejas ietvaros 11. oktobrī grupas koncertā, kas notiks Londonas "O2 Shepherds Bush Empire", kā īpašie viesi uzaicināti mūsu "BrainStorm" jeb puiši Renārs Kaupers (Reynard Cowper), Māris Mihelsons (Mike Minolta), Jānis Jubalts (Magic) un Kaspars Roga (nod Rogue).

Par "The Mamas & The Papas" jauno inkarnāciju dēvētie "The Magic Numbers" ir divi omulīgi brāļu un māsu pāri no Londonas, Ņujorkas un Trinidadas. Kad 2005.gadā izdots grupas debijas albums "The Magic Numbers", presē kolektīvs nodēvēts par kārtējo britu mūzikas atradumu. Zīmīgi, ka pats veterāns Braiens Vilsons ("The Beach Boys") tolaik izvēlējies grupu kā iesildītājus saviem Lielbritānijas koncertiem.

"The Runaway" ir grupas trešais studijas albums.

The Magic Numbers
The Magic Numbers Foto: Publicitātes foto
Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu