Arī Diāna Pīrāgs pošas prom no Latvijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Pēc vairāku nedēļu prombūtnes TV3 šovā "Mūsu zelta dziesma" atgriezusies spēcīgās balss īpašniece Diāna Pīrāgs. Šajā laikā dziedātāja bija Itālijas galvaspilsētā Romā, kur strādāja pie sava jaunā albuma un dziesmas, kuru iesniegt šā gada Eirovīzijas nacionālajai atlasei. Dziedātāja atzina, ka TV3 šovs mūsējiem ir pēdējā iespēja viņu redzēt uz skatuves dzimtenē.

Latvijai saka ardievas

Pašlaik dziedātāja Diāna Pīrāgs ar pilnu atdevi turpina darbu šovā "Mūsu zelta dziesma" un gaida, kas notiks Eirovīzijas nacionālajā atlasē. "Tur viss mainījies un šogad ir sarežģīti. Dziesma man atlasei ir iesniegta, tad jau redzēs, kas un kā būs. Šābrīža atlases procesā, tāpat kā Latvijas politikā, labāk nemēģināt iedziļināties," sarunā ar »VZ« smejoties noteica Pīrāgs.

Viņas skats Eiropas virzienā gan saistās ne tikai ar jau minēto konkursu. "Beidzoties šovam, došos uz Itāliju pabeigt darbu pie albuma un strādāt, jo tur man pavērās plašākas iespējas sevi parādīt. Ļoti iespējams, ka es varētu doties pastrādāt arī uz Spāniju, jo runāju un dziedu četrās valodās: latviešu, krievu, angļu un spāņu. Jūtu, ka esmu gatava sevi apliecināt tajā, ko es daru," norādīja Diāna.

Maina dziedāšanas manieri

Piedalīšanās šovā "Mūsu zelta dziesma" dziedātājai ir iespēja izmēģināt spēkus, dziedot dažāda rakstura dziesmas. Līdz šim viņas lauciņš bija džezs vai latino, taču laiks mainās un arī Pīrāgs ir nolēmusi mainīt savu skatuvisko ampluā. "Vasarā iepazinos ar vienu puisi no Itālijas, kurš pēc koncerta pienāca klāt un teica, ka grib kopā ar mani ierakstīt dziesmu,» atceras Diāna. "Šobrīd esmu parakstījusi līgumu ar producentiem Itālijā, un notiek darbs pie albuma rakstīšanas. Neko daudz no Itālijas neredzēju, jo biju visu laiku studijā," atzina dziedātāja.

"Esmu pārgājusi no džeza un latino uz daudz mūsdienīgāku mūzikas stilu: turpmāk vairāk strādāšu ar hiphopu,

kas būs mūzika tieši jauniešu auditorijai."

Jauno dziesmu, kas ierakstīta vienā no modernākajām ierakstu studijām Romā, plānots nodot klausītāju vērtējumam jau tuvākajā laikā. "Dziesma ir angļu valodā, un to līdz jaunajam gadam ir plānots prezentēt Itālijā, lai tā sāktu kotēties radio rotācijā. Es, protams, ceru šo dziesmu prezentēt arī Latvijā," teic Pīrāgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu