Rīgas svētki pašvaldībai izmaksājuši vairāk nekā pusmiljonu eiro (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Šī gada augusta vidū notikušie Rīgas svētku pasākumi pašvaldībai izmaksāja 582 380 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldības iestādēs.

Kā skaidroja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā, Rīgas svētku pasākumus pamatā finansēja departaments, Rīgas Tūrisma attīstības birojs (RTAB) un Rīgas brīvosta.

Kā informēja departamenta pārstāve Indra Vilde, departaments svētkiem no pašvaldības budžeta atvēlēja 561 946 eiro, RTAB pārstāve Anna Blaua pastāstīja, ka birojs atsevišķiem pasākumiem atvēlēja 20 434 eiro, savukārt Rīgas brīvostas pārstāve Anita Leiškalne sacīja, ka pārvalde «Rīgas svētkus izmantoja ostas pakalpojumu reklamēšanai», šādi pastiprinot arī pašu svētku reklāmu, savukārt pasākumu organizēšanai līdzekļi no brīvostas netika atvēlēti.

Kā ziņots, no šā gada 15. līdz 17.augustam tika organizētas Rīgas 813.dzimšanas dienas svinības, kurās trīs dienu laikā notika aptuveni 100 svētku pasākumu ar vairāk nekā 5550 dalībniekiem gan pilsētas centrā, gan apkaimēs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu