Piecas lietas, kas jāizdara Zemajos Tatros

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā ziemā ceļojumam meklējiet kādu jaunu galamērķi? Vai arī jūsu vēlme beidzot uzkāpt uz slēpēm šoziem ir tik stipra, ka nevari mierīgi gulēt naktīs? Tad mums ir ideāls risinājums jums. Apciemojiet Zemos Tatrus un metieties piecās aktivitātēs, kas brīvdienas padarīs neaizmirstamas.

1. Malkojiet iemīļoto rumu otrajā augstākajā virsotnē
Iedzert iemīļoto rumu un baudīt neaizmirstamu saulrietu 2004 metru augstumā? Jā, tas ir iespējams tikai «Rotunda» - restorānā un ruma bārā, kas ir izvietots otrajā augstākajā Zemo Tatru virsotnē Čopokā. Šeit varēsiet baudīt elpu aizraujošu 360 grādu panorāmu, kā arī no neiedomājami plašā piedāvājuma izvēlēties kādu sev tīkamu augstākās kvalitātes rumu. Tāpat šajā burvīgajā vietā variet vērot skaistos dabas skatus un iemalkot gardu tēju uz brīnišķīgas terases, kas atrodas uz gaisa vilcieniņa stacijas jumta.

2. Slēpojiet pa ļaužu nepārpildītu nogāzi
Jasnas kūrortā jaunatvērtā slēpošanas trase domāta «agrajiem putniņiem» vai tiem, kuriem nepatīk cilvēku pūļi. Slēpojot no Čopoka virsotnes pa tikko sagatavotu trasi no pulksten 7:30 - 9:00, izbaudiet svaigo rīta gaisu. Bet, lai mirklis būtu vēl satriecošāks, izsmalcinātas brokastis, kas ir iekļauts cenā, jums tiks pasniegtas patīkamā restorānā kalna virsotnē. Vai variet iedomāties vēl jaukāku dienas sākumu? Protams, ka nē!

Foto: publicitātes

3. Sarīkojiet mežonīgu ballīti kalnu klusumā
Lai brīvdienas būtu ideāli pavadītas, daudziem vajag arī ballīti visas nakts garumā. Lai iegūtu pašas trakākās atmiņas par Zemajiem Tatriem, apmeklējiet Jasnas kūrortā esošo klubu «Happy End». Divas deju zāles, paši pieprasītākie vietējie DJ, dzīvā mūzika, labākās dejotājas un speciāli gaismas efekti ir tikai daži no iemesliem, lai iegrieztos šajā trakajā klubā, kurā vienlaicīgi var būt pat 1000 cilvēki. Un pats labākais - ieeja šeit ierasti ir pa brīvu! Varam garantēt, ka pēc ienākšanas kluba telpās dienas sagurums aizmirsīsies un tiks no noņemts vienā mirklī!

Foto: publicitātes

4. Izbaudiet 50 kilometrus izcili sagatavotu slēpošanas trašu
Perfekta slēpošana ir daudz tuvāk nekā spējat iedomāties. Zemajos Tatros esošais Jasnas kūrorts piedāvā slēpotājiem gandrīz 50 kilometrus izcili sagatavotu trašu, kur vertikālais kritums ir 1124 metri. Vietējais ziemas parks sagādās prieku par izsmalcinātākajiem slēpotājiem, bet tikmēr jūsu bērni varēs līksmot «MAXiland» parkā, kur speciālā bērnu skoliņā viņus uzraudzīs īpaši apmācīti audzinātāji. Neuztraucieties, ka jums pašiem nav ziemas ekipējuma, jo sev atbilstošas slēpes vai snovborda dēli atradīsiet pie mums.

Foto: publicitātes

5. Ķeriet viļņus ziemas vidū
Dosieties uz Zemajiem Tatriem šajā ziemā? Līdzi ņemiet ne tikai slēpes, bet arī peldkostīmu. Centrāleiropā lielākais akvaparks «Tatralandia» piedāvā astoņus peldbaseinus, kas atvērti visu gadu, 29 nobraucienu trubas un slīdnes, kā arī priekus 60,7 °C siltā mineralizētā ūdenī, kas nāk no 2500 metru dziļurbumiem. Jūs vēlaties vēl vairāk adrenalīnu no aktivitātēm? Tad izmēģiniet mākslīgi veidotos viļņus un sajūtieties kā īsts sērfotājs tropu pludmalē.

Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu