«Carnival Youth» saņem EBBA balvu no Džūlsa Holanda rokām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @zuchika

Trešdien Groningenā, Nīderlandē, mūzikas konferences un festivāla «Eurosonic Noorderslag» ietvaros īpašā ceremonijā grupai «Carnival Youth» tika pasniegta viena no desmit «European Border Breakers» (EBBA) balvām. To pasniedza populārais britu mūziķis Džūls Holands (Jools Holland). EBBA balvas piešķir Eiropas Komisija, tās ir Eiropas Savienības balvas.

Balva kopumā tika pasniegta desmit mūziķiem un grupām no dažādām Eiropas valstīm, taču ceremonijā uzstājās tikai daļa no šiem māksliniekiem, tostarp arī latviešu apvienība, kas izpildīja savu dziesmu «Never Have Enough».

Saņemot balvu, grupa pateicās saviem vecākiem par iedvesmu un atbalstu.

«Carnival Youth» saņēma arī skatītāju simpātiju balvu, par kuru bija iespējams balsot no visas pasaules.

Līdz ar «Carnival Youth», kas Groningenā ne tikai godināti ar «EBBA Awards», bet arī uzstājās gan balvu pasniegšanas ceremonijā, gan arī ar savu solo koncertu festivālā, Latviju Nīderlandē prezentē roka apvienība «Momend» un rokenrola grupa «The Big Bluff», kas sniegs savus priekšnesumus dažādās pilsētas koncertvietās.

Tāpat Latviju pasākumā pārstāvēs Eiropas festivālu organizācijas «ETEP» biedri «Positivus», kas izmantos «Eurosonic Noorderslag» skatuves kā placdarmu jauno talantu meklējumiem savam festivālam šovasar.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu