Roberto pavāršovam jauns nosaukums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc vairāk nekā simts viesu uzņemšanas un iepazīšanās ar viņu iecienītajām receptēm RīgaTv 24 pavāršova vadītājs atraktīvais itālis Roberto Meloni sapratis, ka viņa raidījumam vislabāk atbilstu nosaukums «La Dolce Vita. Ar Roberto» (tulkojumā – «saldā dzīve»)! Tāpēc pavāršovs «Labs Ēdiens Labiem Draugiem. Ar Roberto» maina nosaukumu, bet tāpat kā līdz šim skatāms ik darbdienu Rīga TV24 ēterā – tiešraidē pulksten 12.07 un atkārtojumā pulksten 18.07.

Uzsākot raidījumu, itālim Roberto bija mērķis atrast 100 interesantas latviešu iecienītas receptes, apkopot tās grāmatā un uzdāvināt mammai. Bet pēc 100 raidījumiem Roberto mamma Gavina dēlam atzinās, ka labprāt turpinātu izmēģināt jaunas receptes, tādēļ Roberto turpina pavāršovā iepazīt sabiedrībā zināmu cilvēku virtuves mākslu un nu jau skaidrs, ka grāmatā būs krietni vairāk recepšu nekā sākumā bija plānots.

Tikko par godu Roberto pavāršovam «La Dolce Vita. Ar Roberto» radusies arī dziesma ar nosaukumu «Skaistā dzīve», ko kopā ar Roberto iedziedājuši mūziķi, kuri viesojušies populārā dziedātāja un šovmeņa TV raidījumā – Normunds Rutulis, Andris Kivičs, Vita Baļčunaite, Liene Greifāne, Lienes Šomases vadītā bērnu un jauniešu radošā studija. Oriģināldziesmas melodijas autors ir Anatolijs Livča, bet tekstu radījis Guntars Račs. Dziesma «Skaistā dzīve», kurai nesen pēc raidījuma motīviem tapis arī videoklips, stāsta par jautriem un gardiem brīžiem virtuvē – par to, ko Roberto Meloni ir piedzīvojis un joprojām piedzīvo paša vadītājā TV raidījumā.

«Kad Rīga TV24 sāku vadīt šo raidījumu, apsolīju mammai, ka uzdāvināšu viņai 100 Latvijas ēdienu receptes, kuras uzzināšu no raidījuma varoņiem,» stāsta Roberto. «Apkārt bija daudz skeptiķu – teica, ka latviešu virtuvē nemaz neesot 100 ēdienu. Bet, re, sanāca taču! Un mamma ir pārliecinājusies, ka Latvijā no bada nenomiršu. Turklāt pašam virtuvē ir kļuvis tik jautri, ka sāk arī interesēt ēst gatavošana!»

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu