Dženifera Lorensa pastāsta, kā ir filmēties mīlas ainās ar aktieri Krisu Pretu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dženifera Lorensa savā jaunajā filmā «Pasažieri» filmējas kopā ar aktieri Krisu Pretu, filmā ir daudzas atklātas mīlas ainas, kuras sajūsminās aktrises pielūdzējus. Tieši šī filma ir pirmā, kurā aktrise piedalījusies tik atklātās ainās un pirmo reizi imitējusi gultas priekus.

Aktrise atzinusi, ka šī ir pirmā reize, kad viņa piedalās gultas ainu filmēšanā, un viss no šīs pieredzes ir bijis dīvains un emocionāli neveikls.

Lorensa atzīst, ka visi filmēšanās laukumā bija profesionāļi, bet pat tas neļāva atbrīvoties aktrisei, viņa visu uztvēra kā patiesību un nespēja aizmirst, ka viņas partneris ir precējies.

Pirmo reizi dzīvē aktrise skūpstījusi vīrieti, kurš ir precējies, un tas lika vēderam sarauties, viņa sapratusi, ka tā ir filma, ne patiesība, bet nav varējusi to ieskaidrot vēderam, kurš nespēja neizrādīt nepatiku.

Arī pēc ainu uzņemšanas diskomforts neizzuda pāris dienas, un pat aktrises mamma nespēja iegalvot meitai, ka neko sliktu viņa nav izdarījusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu