Labafs atzīst vainu sabiedriskās kārtības traucēšanā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Šaija Labafs trešdien atzina vainu sabiedriskās kārtības traucēšanā Brodvejas teātra izrādes laikā. Kā jau ziņots iepriekš, jūnijā Labafs tika aizturēts par kārtības traucēšanu mūzikla «Cabaret» («Kabarē») laikā Ņujorkas naktsklubā «Studio 54». Filmas «Transformers» («Transformeri») zvaigzne smēķēja telpās, agresīvi uzvedās un lietoja rupjus izteicienus.

Drīz pēc tam 28 gadus vecā aktiera pārstāvji paziņoja, ka viņš ārstējoties no alkoholisma, lai arī neesot iestājies rehabilitācijas klīnikā.

Labafam netika piemērots cietumsods vai nosacīts sods. Taču viņam jāturpina ārstēšanos vēl vismaz trīs mēnešus, kā arī nākamo pusgadu viņš nedrīkst iekulties konfliktā ar likumu. Ja viņš ievēros noteikumus, apsūdzība tiks dzēsta.

«Mēs augsti vērtējam Manhetenas prokuratūras pārdomāto lēmumu,» sacīja Labafa advokāts.

Labafs pēdējos mēnešos pārsteidzis fanus ar dīvainām izdarībām. Berlīnes starptautiskajā kinofestivālā viņš ieradās ar papīra turzu uz galvas, kā arī iekūlās plaģiātisma skandālā par īsfilmu «Howard Cantour.com».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu