Britnija Spīrsa nolēmusi vēl divus gadus uzstāties Lasvegasā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa divus turpmākos gadus regulāri uzstāsies «Planet Hollywood» kazino Lasvegasā. 33 gadus vecās popzvaigznes līgums par koncertprogrammu «Britney: Piece of Me» bija noslēgts līdz šī gada beigām. Taču viņa atklājusi, ka turpinās koncertēt ASV azartspēļu metropolē vēl nākamos divus gadus.

«Es vēl neesmu gatava pamest Lasvegasu!» trešdien paziņoja Spīrsa. «Es ļoti mīlu savus koncertus un šo pilsētu. Es ļoti lepojos ar koncertiem, savu grupu, dejotājiem un producentu komandu, kas man ir kā ģimenes locekļi. Kad man bija jāpieņem lēmums, es nevarēju samierināties ar domu, ka tas beigtos jau šogad.»

Spīrsa norāda, ka koncertos gaidāmas izmaiņas. «Šonedēļ tikšos ar savu komandu, lai pārskatītu dziesmu sarakstu, izveidotu jaunus kostīmus un skatuves iekārtojumu,» skaidro Spīrsa.

«Ir vairākas dziesmas, ko vēlos pievienot šovam. Tas ir ļoti aizraujoši!» viņa teica. «Ja vēl neesat redzējuši pašreizējo šovu, tad jums vajadzētu to izdarīt līdz gada beigām.»

Pagājušā gada oktobrī ārvalstu medijos izskanēja ziņas, ka Spīrsa par vienu koncertu Lasvegasā saņemot 475 000 ASV dolāru (426 500 eiro), ļaujot dziedātājai nedēļā nopelnīt aptuveni miljonu dolāru (897 750 eiro).

Fani labprāt šķiras no 300 dolāriem (269 eiro) par vienu biļeti, kaut arī 90 minūtes garajā koncertā tiek izmantota fonogramma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu