Šoreiz bez skaļiem skandāliem. Pasniegtas MTV Video mūzikas balvas (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šā gada MTV Video mūzikas balvas pasniegšanas ceremonija, atšķirībā no 2013. gada, kad ar provokatīvu priekšnesumu visus šokēja Mailija Sairusa (Miley Cyrus), iztika bez skaļiem skandāliem. Tiesa, Mailija apmeklēja pasākumu arī šogad un mājās aiznesa balvu par labāko mūzikas video dziesmai «Wrecking Ball».

Sairusas videoklips uzvarēja sīvā konkurencē ar Bejonsas un «Jay Z» dziesmas «Drunk In Love» klipu, austrāliešu reperes Igijas Azelias video «Fancy», amerikāņu dziedātāja Farela Viljamsa «Happy» un austrāliešu dziesmu autores Sias «Chandelier».

Bejonsē, ģērbusies kristāliem rotātā triko, kāpa uz skatuves ar vīru «Jay Z» un meitu Blū Aiviju. Tas tiek uzskatīts par mēģinājumu kliedēt baumas par pāra šķiršanos.

Kanādiešu reperis Dreiks saņēma balvu par labāko hiphopa video «Hold On (We're Going Home)».

Par labāko video sieviešu konkurencē tika atzīts popdīvas Keitijas Perijas klips dziesmai «Dark Horse». Vīriešu kategorijā uzvarēja britu dziedātājs Eds Šīrans ar videoklipu «Sing».

Jaunākā popa sensācija Ariana Grande ar «Problem» triumfēja labākā popa video kategorijā, savukārt 17 gadus vecā jaunzēlandiešu dziedātāja Lorde saņēma labākā roka video balvu par klipu dziesmai «Royals».

Pirmā MTV Mūzikas video ceremonija notika 1984. gadā. Uzvarētājiem tiek pasniegtas kosmonautu statujas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu