Sākot ar septembri, Midltone sāks ceļot vienatnē (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Keita Midltone septembrī dosies savā pirmajā karaļnama prezentēšanas braucienā viena pati. Visos citos braucienos sievietei līdzi devies viņas vīrs princis Viljams, nu ir pienākusi Keitas kārta vienai pašai prezentēt karaļnamu un tā vērtības.

Septembra beigās hercogiene Keita Midltone dosies uz Maltu, kur viena pati prezentēs karaļnamu Maltas piecdesmit gadu neatkarības svinībās.

Ceļojums ilgs divas dienas, kuru laikā Keitai būs jāparāda britu labās manieres, elegance, draudzīgums un jādibina labas attiecības ar mērķi attīstīties nākotnē.

Kā ziņo Anglijas karaļnama pārstāvji, Keita ļoti nervozē par šo braucienu, tomēr jūtas lieliski, ka beidzot varēs sevi pierādīt un parādīt kā noderīgu karaļnamam.

Midltone jau tagad ir pierādījusi, ka pati tiek galā ar dažādiem prezentēšanas uzdevumiem, jo ir piedalījusies gan dažādās labdarības ballītes, gan veidojusi labdarības pasākumus un vākusi līdzekļus.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu