Video: Edavārdi Latvijas Radio izpilda neizdotu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27. maijā Latvijas Radio 5 raidījuma «Vakara kvartāls» vadītājam Mārtiņam Pavasarim pievienojās četri pašmāju reperi – ansis, Eliots, Abra un TVNET lasītāju simpātiju balvas ieguvējs Edavārdi. Katrs mūziķis dzīvajā izpildījumā dalījās ar vienu līdz šim neizdotu kompozīciju. Noskaties!

Edavārdi izpildīja dziesmu ar nosaukumu «Komēta nāk». Tā tapusi «Zelta Mikrofonam» nominētajam albumam «Es esmu šeit» veidošanas periodā. Par tās saturu autors atzīst, ka vēlējies paust viedokli par mūsdienās tik ļoti bieži aplūkotajām konspirācijas teorijām no parasta čuvaka skatu punkta.

«Vakara kvartāls» ir mūzikas raidījums, kurā no pirmdienas līdz ceturtdienai tiek apkopota jaunākā pašmāju un pasaules mūzika, taču tieši otrdienas ir veltītas hiphopa pasaules aktualitātēm, īpašu uzsvaru liekot tieši uz vietējās skatuves izcelšanu, kura pēdējo gadu laikā ir piedzīvojusi ļoti strauju progresu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu