Jaunais dziedātājs Sems Smits «iznāk no skapja» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Raidorganizācijas BBC «2014.gada skaņas» uzvarētājs, «Naughty Boy» hita «La La La» dziedātājs, 22 gadus vecais Sems Smits (Sam Smith) izdevumam «The FADER» sniedzis atklātu interviju, kurā pastāstījis par attiecībām ar savu bijušo mīļāko, un atzinis, ka ir homoseksuāls.

Arī dziedātāja debijas albums «In the Lonely Hour», kas klajā nāk šonedēļ, ir veltīts «puisim, kurā iemīlējos pagājušogad, nesaņemot pretmīlu».

Sema Smita balss, kas attāli atgādina kaut ko no Entonija Hegartija (Antony Hegarty) un Robina Tika (Robin Thicke), ieguvusi klausītāju simpātijas, pateicoties vairākiem singliem, to skaitā Latvijas radio bieži skandētajam «Money On My Mind» (skat. video).

Debijas albuma izdošanas priekšvakarā britu dziedātājs atklājis ieraksta iedvesmas avotus ekskluzīvā intervijā.

Intervija www.thefader.com

«Man nav bijušas nopietnas attiecības, pirms pagājušogad iemīlējos,» viņš stāsta. «Pirms tam, protams, bijušas attiecības, taču tajās neesmu saņēmis pretmīlu. Jaunais albums ir par puisi, kurā iemīlējos pagājušogad, taču viņš mani nemīlēja. Šķiet, esmu šo drāmu pārvarējis, taču uz brīdi biju ļoti lielā depresijā.»

Smits vairākkārt ir atzinis, ka ir liels nelaiķes Eimijas Vainhausas (Amy Winehouse) fans, un uzsver, ka jūtas labāk, kad publiski neslēpj savu seksualitāti.

«Jūtos savā ādā, un mana dzīve ir šajā ziņā fantastiska,» viņš saka. «Esmu laimīgs, taču šajā ierakstā vēlējos izlikt savas jūtas pret šo pusi un nepaturēt sevī. Vēlos, lai cilvēki zina, par ko dziedu.»

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu