Liene Šomase un Liene Ušakova iejūtas supersieviešu ādās (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

11.-13.aprīlī Ķīpsalas hallē norisinājās starptautiskā izstāde «Auto 2014», kurā ikviens no dalībniekiem centās dažādos veidos piesaistīt sev lielāko atnācēju uzmanību. Tieši izstādes dēļ dziedātājām Lienei Šomasei un Lienei Ušakovai (ex Brikouskai) bija iespēja iejusties supersieviešu ādās.

Foto: facebook.com

Liene Šomase un Liene Ušakova (ex Brikouska) trīs dienas pavadīja, uzturoties uzņēmuma «Inter Cars» stendā. Sievietes iejutās supersieviešu ādās, velkot speciāli viņām šūtus kostīmus.

Kostīmi sastāvēja no daudziem un dažādiem nodalījumiem, kuros vīriešiem, kuri piedalījās konkursos, bija jāsaliek darbam vajadzīgie instrumenti.

Foto: facebook.com

Konkurss izraisīja daudz smieklu, jautras situācijas un bija īsts pārbaudījums vīriešiem, ne tikai pierādot savu vīrišķību, darbojoties ar instrumentiem, bet arī ievietojot tos īpašajos nodalījumos.

Pateicoties darbībai supersievietes tēlā, Liene Šomase tika arī pie sava pirmā tetovējuma, tiesa gan, neīsta, bet dziedātājas lielā sajūsma liek domāt, ka neīstais tetovējums drīzumā var pārtapt par īstu.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu