«The Prodigy» sesto reizi iekaro britu albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Britu elektropanka (tā vīri paši sevi dēvē) apvienība «The Prodigy» ar sesto studijas albumu «The Day Is My Enemy» jau sesto reizi iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

14 dziesmu albums seko 2009. gada ierakstam «Invaders Must Die» (skat. recenziju), un to izdod jauna izdevniecība «Three Six Zero Music».

Atgādinām, ka 2009. gadā grupa uzstājās Rīgā, Olimpiskajā Skonto hallē. Pirms tam grupa Rīgā viesojās 2006. gada pavasarī.

Britu dziesmu autora Džeimsa Beja (James Bay) debija «Chaos And The Calm» no pagājušās nedēļas numur 1 nokritusi par vietu zemāk.

Sema Smita «In The Lonely Hour» noslīdējusi uz 3. vietu.

Savukārt Eda Šīrana plate «X» - numur 4.

Sia ar «1000 Forms Of Fear» pakāpusies no 19. uz 5. vietu.

Detroitā dzimušais dziesminieks Sufjans Stevenss (Sufjan Stevens) ar jaunu akustisko plati «Carrie & Lowell» kā jaunums 6. vietā.

Liverpūles grupa «Circa Waves» numur 10 ar «Young Chasers».

Singlu konkurencē otro nedēļu pēc kārtas 1. vietā britu dziedātāja Džese Glina (Jess Glynne) ar savu otro solo singlu «Hold My Hand». Dziedātāja pazīstama kā viesvokāliste «Clean Bandit» dziesmā «Rather Be» Route 94 dziesmā «My Love».





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu