Latvijas mūzikas pārstāvji dodas uz «Tallinn Music Week» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 27. martā, Latvijas mūzikas industrijas pārstāvji kolektīvi dosies uz Baltijas reģionā nozīmīgāko mūzikas industrijas konferenci-festivālu «Tallinn Music Week», kurš nedēļas nogalē norisināsies Igaunijas galvaspilsētā, informē Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/Latvijas Mūzikas eksports izpilddirektore Agnese Cimuška. Uz Tallinu dosimies arī mēs, TVNET komanda.

Kopīgā izbraukšana ceturtdien plkst. 12 no tirdzniecības centra «Alfa», kas nodrošina mūzikas industrijas delegātu transportēšanu uz pasākuma norises vietu.

«Tallinn Music Week», kurš norisināsies sesto reizi un uz kuru Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) organizē tirdzniecības misiju, šogad uzstāsies ievērojams skaits mūziķu no Latvijas. Pasākuma festivāla sadaļā piedalīsies 13 grupas.

Sestdien, 29. martā, Kino Sporus festivāla ietvaros būs īpaša Positivus festivāla un «I Love You Records» skatuve un īsi pirms tā konferences delegātiem Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports sadarbībā ar «Live Riga» dažiem uzņēmumiem konferences delegātiem organizēs Latvijas pieņemšanu.

Latvijas dalību «Tallinn Music Week» atbalsta arī Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu