Bīstamā neuzticības spēle jaunajā seriālā «Nodevība» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kāda ir laulības pārkāpšanas cena? Kādas var būt sekas, ja tu krāp savu otro pusi un sāc ārlaulības dēku? Uzzini to jaunajā spriedzes un drāmas seriālā «Nodevība» («Betrayal»), kuru kanāls «Fox Life» sāks demonstrēt pirmdien, 24.martā.

Ietekmīgais advokāts Džeks Makalisters nejauši satiek satriecoši skaisto fotogrāfi Sāru Henliju. Lai gan abi ir precējušies, ne vienam, ne otram laulības dzīve nav laimīga. Satikšanās izrādās liktenīga -

starp Džeku un Sāru sākas kaislīgs romāns, kas viņu dzīvi sagriež kājām gaisā.

Neparedzami notikumi seko cits citam. Situācija kļūst vēl dramatiskāka un sarežģītāka, kad notiek kāda slepkavība. Tās izmeklēšanā abi mīlnieki nonāk pretējās frontes pusēs un viņiem jāsastopas ar šķēršļiem un izaicinājumiem, kādi pat sapņos nav rādījušies!

Sāras lomā iejutīsies pievilcīgā 31 gadu vecā britu aktrise un modele Hanna Veara, kas vislabāk pazīstama ar Emmas Keinas lomu politiskās drāmas seriālā "Boss" ("Boss").

Aktrise stāsta, ka Sāras loma šķitusi ļoti pievilcīga, jo, viņasprāt, no kvēlas iemīlēšanās svešiniekā neesot pasargāts neviens precēts cilvēks. Turklāt daudzas sievietes var asociēt Sāru ar sevi, jo seriāla sākumā viņa piedzīvo smagu krīzi ne tikai laulībā, bet arī radošā darba dzīvē. Sāras laulību patiesībā nepavisam nevar nosaukt par sliktu, taču sievietei acīmredzot tajā pietrūkst īpašās romantiskās kaislības dzirksts.

Džeka lomu seriāla veidotāji uzticējuši 42 gadus vecajam amerikāņu aktierim un mūziķim Henrijam Tomasam, kura kontā ir vairāk nekā 40 lomu lielā ekrāna kinofilmās. Slavas zenītā viņš nonāca jau 11 gadu vecumā - laurus Henrijam Tomasam atnesa zēna Eliota loma Stīvena Spīlberga 1982.gada zinātniskās fantastikas kinolentē "Citplanētietis" ("E.T. the Extra-Terrestrial"), kas saņēmusi četrus "Oskarus". Starp citiem aktiera veikumiem minama loma Mārtina Skorsēzes filmā "Ņujorkas bandas", kur Tomass darbojas kopā ar Kameronu Diazu un Leonardo di Kaprio, kā arī viena no galvenajām lomām filmā "Rudens leģendas" ("Legends of the Fall").

Skaties jauno seriālu "Nodevība" kanālā "Fox Life" pirmdienās plkst. 19.00, sākot ar 24.martu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu